DENİZLİ / ÇAL - Belevi Halil Uzun İlkokulu

DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL AKREDİTASYONU KAPSAMINDA 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 NOLU PROJEYLE PRAG'TA GERÇEKLEŞEN İŞBAŞI GÖZLEM ETKİNLİKLERİNE KATILDIK

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Akreditasyonu kapsamında 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 numaralı projeyle Prag’da gerçekleşen işbaşı gözlem etkinliğine Çal Belevi Halil Uzun İlkokulu Müdürü Sinan TUNÇBİLEK ve Sınıf Öğretmeni Musa SÜRER katılmıştır.

Hareketlilik ekibimizdeki Okul Müdürümüz ve Sınıf Öğretmenimiz Prag'da ev sahibi Zakladni Skola Generala Periny Sochanova'yı ziyaret etti. Hareketlilik Ekibimiz, Okul Müdürü Mgr. Jarmila Pavlisova ile bir araya geldiler ve okul hakkında bilgilendirildiler. Öğretmenlerimiz ayrıca bu okulda yapılan iyi uygulamalar ile yöntem ve teknikler konusunda bilgiler edindiler.

22 -26 Mayıs arasında bir hafta süren faaliyet programı, ev sahibi kurum olanZakladni Skola Generala Periny Sochanova Müdürü Mgr. Jarmila Pavlisova tarafından katılımcılara Europass hareketlilik belgelerinin verilmesiyle sona erdi. Kapanış programında hareketlilik ekibinde bulunan Okulumuz Müdürü Sinan TUNÇBİLEK, ev sahiplikleri için Okul Müdürü Mgr. Jarmila Pavlisova'e teşekkür etti. Proje koordinatörleri ev sahibi okullarla başka Erasmus+ projelerinde de iş birliği yapmayı ve onları Türkiye'de de ağırlamayı istediklerini belirttiler.

Prag'da bulunulan hafta boyunca katılımcılar, okullarda işbaşı gözlem faaliyetinin yanı sıra Prag ve çevresinde kültürel geziler de gerçekleştirdiler. Katılımcı öğretmenlerimiz ülkenin eğitim sisteminin yanı sıra kültürel, doğal, tarihi ve sosyolojik yapısı hakkında da bilgi sahibi oldular.

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda her yıl hedef temalar çerçevesinde konsorsiyum üyesi okullardan öğretmenler ve öğrencilere yönelik hareketlilikler gerçekleştirilmeye devam edilecektir.

Çal Belevi Halil Uzun İlkokulu Müdürlüğü olarak katılımcı Okul Müdürümüz Sinan TUNÇBİLEK'i ve Sınıf Öğretmenimiz Musa SÜRER'i en iyi şekilde ağırlayan, Avrupa'da eğitim alanında kullanılan yöntem ve teknikler konusunda öğretmenlerimizin mesleki beceri edinmesini sağlayan, Prag Zakladni Skola Generala Periny Sochanova kurum müdürüne ve öğretmenlerine, Ulusal Ajans'ın katkılarıyla Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

02-06-202302-06-202302-06-202302-06-202302-06-202302-06-202302-06-202302-06-2023

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 02.06.2023 13:06 - Görüntülenme: 129