DENİZLİ / ÇAL - Belevi Halil Uzun İlkokulu

"ELİMİ TUTAR MISIN ?/WOULD YOU HOLD MY HAND ?" adlı eTwinning projesi sona erdi

Okulumuz 3-A ve 4/A sınıfı öğrencileri, aynı zamanda proje kurucusu olan Sınıf Öğretmeni Musa SÜRER rehberliğinde  "ELİMİ TUTAR MISIN/WOULD YOU HOLD MY HAND ?" deprem konulu eTwinning projesini tamamladılar.

Projeyle birlikte öğrencilerimiz; deprem öncesi, sırası ve sonrası olmak üzere 3 ana başlık altında etkinlikler yaptılar. Doğru davranış şekilleri, afet bilinci kültürü, depremle ilgili farkındalık oluşturma ve depremle yaşamayı öğrenme kazanımları edindiler. Projede öğrenciler, gelişen teknoloji ile birlikte birçok web 2.0 aracı ile uygulama yapma fırsatı buldular. Ayrıca AFAD, UMKE, TEMA ve Kızılay gibi kurumları tanıdılar ve konu ile ilgili uzman görüşlerinden faydalandılar.

Düzenlenen proje kapanış toplantısında öğretmen ve öğrencilerimiz, proje ile ilgili duygu ve düşüncelerini belirttiler. Web2 aracı ile yapılan yarışmanın ardından projemiz sona erdi.

01-06-2021

Yayın: 01.06.2021 - Güncelleme: 01.06.2021 01:18 - Görüntülenme: 336