DENİZLİ / ÇAL - Belevi Halil Uzun İlkokulu

Öğrencimiz Ümmügülse DURMUŞ, Kick Boks'ta Türkiye 2'ncisi Oldu !!!

Haz

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL AKREDİTASYONU KAPSAMINDA 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 NOLU PROJE ÖĞRENCİ YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Haz

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Akreditasyonu kapsamında 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 numaralı projeyle Prag’da gerçekleşen işbaşı gözlem etkinliğine Çal Belevi Halil Uzun İlkokulu Müdürü Sinan TUNÇBİLEK ve Sınıf Öğretmeni Musa SÜRER katılmıştır.

Haz

Okulumuz 3-A ve 4/A sınıfı öğrencileri, aynı zamanda proje kurucusu olan Sınıf Öğretmeni Musa SÜRER rehberliğinde  "ELİMİ TUTAR MISIN/WOULD YOU HOLD MY HAND ?" deprem konulu eTwinning projesini tamamladılar.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Resim Yarışmasında 3/A sınıfı öğrencimiz Ömer Rami EĞDİR İlçe 2.'si olmuştur. Bizleri gururlandıran öğrencimize, Okul Müdürü Sinan TUNÇBİLEK ve Sınıf Öğretmeni Musa SÜRER tarafından hediye verilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Belevi Halil Uzun İlkokulu 3/A ve 4/A Sınıfı öğrencileri tarafından Matematik Neşeli Rüyam eTwinning Projesi kapsamında Aralık ayında hazırladığımız "Drama Destekli Matematik Etkinliğimiz"

10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı